Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Εβδομαδιαία πρόβλεψη ζωδίων 14/4 - 20/4

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ

102112193_1
Έρωτας: Η περίοδος με κεντρικό θέμα τις σχέσεις σας και δη τις ερωτικές συνεχίζεται, ιδιαίτερα για τους Κριούς των τελευταίων ημερών. Εσείς ειδικά πρέπει να θυμάστε ότι η σύνοδος Άρη – Ήλιου σας κάνει πιο εγωιστές και υποκειμενικούς του συνηθισμένου σας γι αυτό και πρέπει να προσέχετε ώστε να μην εμπλακείτε σε κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας θα πρέπει να συνδεθεί με αποφάσεις. Η σύνοδός του με τον Ουρανό δηλώνει ότι μπορεί να βρείτε διεξόδους για να εφαρμόσετε τις πιο ρηξικέλευθες ιδέες σας ή να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα τα αποφεύγατε ή να κάνετε μια μεγάλη στροφή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργασιών σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο είναι θετική για τις οικονομικές μου δοσοληψίες και, γενικότερα, για να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις.
.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181
Έρωτας: Από τη Δευτέρα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, αρχίζει μία περίοδος στην οποία το θέμα έρωτας και σχέσεις θα πάρει τις διαστάσεις που του αξίζουν στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι οσονούπω θα έχουμε τις εκλείψεις στον άξονά σας, γεγονός που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις επιλογές σας. Αν αυτή τη στιγμή νιώθετε τριγμούς στην αισθηματική σας ζωή, αξιοποιείστε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα για να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σας και να αμβλύνετε τις όποιες εντάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι η διαπραγματευτική σας ικανότητα θα είναι καλύτερη αυτές τις μέρες. Ωστόσο, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, μετρημένες, μεθοδικές. Να φυλάτε τα νώτα σας γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας ή να γίνονται κουτσομπολιά που να σας αφορούν και να σας εκθέτουν κοινωνικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσπαθήσω να διαχειρίζομαι καλύτερα τις ανασφάλειές μου και τα αρνητικά μου συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182
Έρωτας: Οι μέρες αυτές είναι αρκετά πρόσφορες για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σας μέσω των φίλων και, γενικότερα, να περάσετε καλά. Ωστόσο, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι ευνοούνται πιότερο οι μυστικές ερωτικές περιπτύξεις, οι παράνομοι έρωτες και τα κρυφά ραντεβουδάκια.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες είναι αρκετά γόνιμες για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό και η σύνοδός του με τον Ουρανό σας επιτρέπει να στοχεύσετε σε πιο πρωτοποριακές ιδέες, να γίνετε πιο αποφασιστικοί, να κοιτάξετε μπροστά. Η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι σας εξωθεί στο να δράσετε πολύ δυναμικά για να φθάσετε στο στόχο σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι φιλίες μου θα αποδειχθούν πολύτιμες αυτή την περίοδο καθώς μπορεί να μου δείξουν αλήθειες και δρόμους που θα είναι σημαντικές για μένα.
.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1
Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο είναι ευνοϊκή για τις ερωτικές σας δραστηριότητες! Θα νιώθετε καλύτερα, έτοιμοι να μπείτε στο παιχνίδι και με αρκετά ρομαντικές διαθέσεις, μιας και η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Τίποτε δεν αποκλείει το να νιώσετε έντονα χτυποκάρδια για ένα φιλικό σας πρόσωπο και επίσης τίποτε δεν αποκλείει να το κατακτήσετε.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Ήλιου και του Άρη στον τομέα της καριέρας σας εξωθεί στο να δράσετε με ζήλο όχι μόνο για να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας αλλά και για να βρείτε νέους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να στηρίξετε την καριέρα σας σε πιο γερές βάσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο περιβάλλον και η σύνοδός του με τον Ουρανό θα αξιοποιηθούν πλήρως από πλευράς σας αν τολμήσετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή ή αν ξεδιπλώσετε καινούργιες πτυχές των ταλέντων σας, υλοποιώντας νέες ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να βάζω ρεαλιστικούς στόχους, να επιδιώκω να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και τα απολαμβάνω γιατί έτσι θα κερδίσω περισσότερα.
.

ΛΕΩΝ

102112184
Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι το θέμα έρωτας είναι το πρώτο με διαφορά στη λίστα των ενδιαφερόντων σας αυτή την περίοδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Κριό σας βάζει στην πρίζα και επιδιώκετε νέες εμπειρίες, φλερτ, καινούργιες γνωριμίες. Από την άλλη ο Ουρανός που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, όχι μόνο δεν αποκλείει τους κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και τους επιβάλλει. Διάθεση και ανοικτή καρδιά να έχετε...
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, το δέκατο ηλιακό σας σπίτι, είναι αρκετά ενθαρρυντική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Παράλληλα, ο Ερμής που μπαίνει στον Κριό και σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, κομίζει νέες ιδέες που αν τις υλοποιήσετε με τη σύνεση, την υπομονή και την επιμονή που επιβάλλει ο Κρόνος από το Σκορπιό, θα βγείτε κερδισμένοι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να επιμορφωθώ, να ασχοληθώ με τις σπουδές και το γνωστικό μου πεδίο γενικότερα, να διδάξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185Έρωτας: Οι πλανητικοί συνδυασμοί αυτών των ημερών είναι άκρως ενδιαφέροντες για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Από τη μια ο Ερμής, ο Ουρανός, ο Ήλιος και ο Άρης θα βρίσκονται στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι που -μεταξύ άλλων- σχετίζεται με τη λίμπιντό σας. Συνέπεια αυτής της πολυαστρίας είναι η ανοιξιάτικη αναστάτωση και η διάθεση να μπείτε στο παιχνίδι, έτοιμοι να το παίξετε στα άκρα. Από την άλλη η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, εμποτίζει τη διάθεσή σας με ρομαντισμό.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας αποσπά την προσοχή σας. Αν έχετε εκκρεμότητες με εφορία, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, φροντίστε να κάνετε τώρα τις απαραίτητες ενέργειες, διακανονισμούς κλπ. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε επιτυχώς με κληρονομικές υποθέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να ταξιδέψω, να απολαύσω λίγη ηρεμία, να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Στο ταξίδι μου δεν αποκλείεται να έχω και κάποια τυχερά στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

102112186
Έρωτας: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Κριό είναι πολύ εκρηκτική. Παράλληλα η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ίδιο περιβάλλον είναι κι αυτή πολύ θερμόαιμη. Εσείς καλείστε να διαχειριστείτε αυτές τις ενέργειες όσο καλύτερα μπορείτε, αποφεύγοντας τους ανταγωνισμούς, τη νευρικότητα, τις αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε σαν αξιοπρεπείς Ζυγοί, δηλαδή να κρατάτε τους τόνους χαμηλά κι αν συμβεί κάτι που μπορεί να σας θίξει, προσπαθήστε να το επεξεργαστείτε χωρίς να μπείτε στον καβγά.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο είναι θετική για τις οικονομικές σας δοσοληψίες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες, κληρονομικές υποθέσεις. Σπεύστε να διεκπεραιώσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα γιατί την επόμενη, με την έκλειψη, τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολα για εσάς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας έχω τεντωμένα τα αυτιά μου στις προτάσεις που θα δεχθώ. Ενδεχόμενα να υπάρχει κάποια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα από ένα άτομο που θα μπορούσα να συνεργαστώ.
.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187
Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και ρίχνει το φως της στις σχέσεις σας. Η επίδρασή της θα είναι σίγουρα θετική καθώς θα αμβλύνει τις εντάσεις που προκαλούν οι επικείμενες εκλείψεις στον άξονά σας. Μην ξεχνάτε ότι τώρα, εκτός από τις εκλείψεις, υπάρχει και ο Κρόνος στο ζώδιό σας. Το Σύμπαν σας καλεί να δομήσετε τα όριά σας και να τα επιβάλλετε στο περιβάλλον σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο στον Κριό, δείχνει ότι τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα η καθημερινότητά σας δεν θα είναι βαρετή. Η πολλή δουλειά είναι μάλλον στο πρόγραμμα αλλά δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας ενθαρρύνουν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ίδιο περιβάλλον θα αξιοποιηθεί από πλευράς σας αν προσπαθήσετε να εμπλουτίσετε με περισσότερη έμπνευση και με πιο πρωτοποριακές ιδέες στη δουλειά σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ελέγχω λίγο τη νευρικότητά μου, την κυκλοθυμία μου και την ένταση γιατί μπορεί να πω ή να κάνω πράγματα για τα οποία να μετανιώσω αργότερα.
.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189
Έρωτας: Η σύνοδος του Ήλιου και του Άρη στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι είναι εκρηκτική για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Εννοείται ότι αξίζει τον κόπο να την αξιοποιήσετε για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε, να χαρείτε. Επίσης εννοείται ότι τώρα θα νιώσετε πιο ανανεωμένοι και δεν αποκλείεται ο Ουρανός που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, να σας φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό χρήζει της προσοχής σας καθώς τώρα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε καταπληκτικές ιδέες και καλό θα ήταν να μη διστάσετε να τις μετατρέψετε σε στόχους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους. Παράλληλα, η Αφροδίτη που περνάει στον Ταύρο, θα αμβλύνει τις εντάσεις της καθημερινότητας και υπόσχεται ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο γόνιμη για τις δουλειές σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες προσφέρονται για να ξεδιπλώσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190
Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τους έρωτές σας, είναι ευεργετική. Κατ' αρχάς θα ξυπνήσουν οι ανάγκες σας και θα σας βάλουν στο παιχνίδι. Άλλοι θα βγείτε προς αναζήτηση νέων εμπειριών και άλλοι θα προσπαθήσετε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα. Στη χειρότερη περίπτωση θα νιώθετε πιο ασφαλείς και δημιουργικοί.
Καριέρα – Οικονομικά: Πολλή δουλειά και αυξημένες υποχρεώσεις εγκυμονεί και αυτή η εβδομάδα. Το θετικό είναι ότι δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι που θα σας ανεβάσει στα μάτια των ανωτέρων σας. Από πλευράς σας φροντίστε να μείνετε μακριά από τους ψυχοφθόρους ανταγωνισμούς και να κάνετε τη δουλειά σας όσο πιο καλά μπορείτε.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο του Ερμή και του Ουρανού στον Κριό, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο απρόοπτο που να σχετίζεται με θέματα ακίνητης περιουσίας. Σε κάθε περίπτωση να έχω κατά νου ότι αυτά τα θέματα πρέπει να καταλαμβάνουν χώρο στην ατζέντα μου γιατί είναι πολύ πιθανό να με απασχολήσουν.
.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191
Έρωτας: Ο Δίας από τους Διδύμους κάνει το θαύμα του καθώς, αν μη τι άλλο, αυξάνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σας ενώ ανάβει το πράσινο φως για να φλερτάρετε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να ενδώσετε σε ακρότητες. Παράλληλα τόσο η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη όσο και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, διευκολύνει την επικοινωνία ενώ δεν αποκλείει να γνωρίσετε τον έρωτα σε μια εκδρομή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος προσφέρεται για να κάνετε τα σχέδιά σας και να βρείτε τους συμμάχους που σας είναι απαραίτητοι για να τα βάλετε σε εφαρμογή. Οι πρωτότυπες ιδέες σας τώρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τόσο ο Κρόνος από το Σκορπιό όσο και οι επικείμενες εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σας θέτουν θέματα καριέρας και οικογένειας που σημαίνει ότι οι κινήσεις σας πρέπει να είναι συνετές και να συνοδεύονται από υπομονή και επιμονή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία εκδρομή, έστω για το Σαββατοκύριακο, θα με βοηθήσει να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192
Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτή η όψη βγάζει στην επιφάνεια το ρομαντισμό σας και δεν αποκλείει τα φλερτ και τις ατμοσφαιρικές καταστάσεις. Σε γενικές γραμμές, τώρα υπάρχει η δυνατότητα να ανανεωθείτε λίγο, να ξεχάσετε τις εντάσεις, να ανακτήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να κάνετε μια πολύ προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας γιατί τώρα δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα. Από πλευράς σας φροντίστε να μην κάνετε αγορές και να μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Αν σας χρωστούν χρήματα, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για να τα διεκδικήσετε. Επίσης, με τη σύνοδο του Ερμή και του Ουρανού στον Κριό, δεν αποκλείεται να «κατεβάσετε» μια καινούργια ιδέα που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια αυτής της περιόδου μπορεί να εγκυμονούν ερωτικές συγκινήσεις.



Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου