Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Χαροπαλεύει η 23χρονη τον άγριο ξυλοδαρμό στη Νέα Μάκρη



Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 23χρονης καλλονής Αθανασίας-Ευθυμίας Μπλαχά στη Νέα Μάκρη.


Η άτυχη κοπέλα, όπως σας γράψαμε και χθες, βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από κάποιο πρόσωπο που κανείς δεν επιβεβαιώνει μέχρι τώρα σε τραγική κατάσταση, πεσμένη στην άσφαλτο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό.
Ωστόσο εκεί δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αναγκαστικά οι γονείς μετέφεραν το κορίτσι σε ιδιωτική κλινική.
Η 23χρονη καλλονή από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική.
Όμως οι γονείς της αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ζητούν βοήθεια.
Συγγενείς και φίλοι της Φαίης, όπως την φωνάζουν, σπαράζουν από τον πόνο: «Όσοι μπορούν ας βοηθήσουν», λέει κλαίγοντας ένας φίλος της οικογένειας.
Η μόνη πληροφορία που γνωρίζουν είναι ότι την Παρασκευή το βράδυ η άτυχη καλλονή δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι της.
Από εκεί και πέρα ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την υπόθεση. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι η κοπέλα χτυπήθηκε στο κεφάλι με ένα ξύλινο αντικείμενο.
Σύμφωνα με έναν γείτονα, η οικογένεια τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και η μητέρα της 23χρονης Φαίης είναι άρρωστη.
Ο πατέρας της είναι ναυτικός συνταξιούχος και η Φαίη δούλευε περιστασιακά σε καφετέριες για να έχει το δικό της χαρτζιλίκι.
Η αστυνομία από την πλευρά της κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητεί τουλάχιστον ένα άτομο για τη δολοφονική επίθεση κατά της κοπέλας.
Δυστυχώς πολλοί παρομοιάζουν την κατάστασή της με εκείνη του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαππα, καθώς και την σοβαρότητα της κατάστασης.
Ύποπτο είναι ένα άτομο από το περιβάλλον της κοπέλας, που από το Σάββατο αναζητούν οι Αρχές για να δώσει κατάθεση και δεν το βρίσκουν. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν αυτό το άτομο να είναι ο νεαρός που της τηλεφώνησε το βράδυ της Παρασκευής.
Παρέμβαση έκανε στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Διευθυντής της κλινική Αθηνών που νοσηλεύεται η ατυχή κοπέλα και είπε ότι από σήμερα όλα τα έξοδα της νοσηλείας της 23χρονης είναι δωρεάν από την κλινική!
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου