Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Χαμός στις ΗΠΑ:Προσπάθησαν να "δηλητηριάσουν" τον Ομπαμα με φονικό δηλητήριο ρικίνης με επιστολή - Βίντεο

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.Μια ακόμα μέρα τρόμου ζουν σήμερα Τετάρτη οι μυστικές υπηρεσίες και οι αστυνομικές αρχές στις ΗΠΑ, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις κατά την διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 3 ανθρώπων.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα μέσα στη μέρα το Associated Press και προκαλέσει σάλο, ένα γράμμα έφτασε στο Οβάλ Γραφείο, που περιείχε ύποπτη ουσία και παραλήπτης του ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα!
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φονικό δηλητήριο ρικίνης.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το κείμενο της επιστολής έλεγε το εξής: «Το να βλέπεις ένα λάθος και να μην το εκθέτεις, είναι σαν να γίνεσαι αφανής εταίρος στη συνέχιση του» και φέρει ως υπογραφή το «είμαι ο KC και εγκρίνω αυτό το μήνυμα». Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον αποστολέα, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα περί του γεγονότος.
Η ρικίνη είναι μια ισχυρή τοξίνη που εμπεριέχεται στους καρπούς του Ρικίνου, από τους οποίους εξάγεται το καστορέλαιο.
Η εισπνοή της μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο. Γράμμα με την ίδια ουσία εστάλη νωρίτερα σήμερα και στον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Ρότζερ Ουίκερ. Δείτε εδώ την ανακοίνωση του FBI.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου