Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Δίκαιων συνέχεια για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

Δίκαιων συνέχεια για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

Νέο δικαστικό επεισόδιο αναμένεται να παιχτεί στο σήριαλ του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον, με την 82χρονη μητέρα του... Κάθριν και τα τρία ανήλικα παιδιά του, να στρέφονται κατά της εταιρείας παραγωγής των συναυλιών του τραγουδιστή, την οποία η κυρία Τζάκσον θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου της.





Ειδικότερα, η οικογένεια του σταρ της ποπ κατηγορεί την εταιρεία AEG για αμέλεια στη διαδικασία επιλογής του γιατρού Κόνραντ Μέρρυ, ως θεράποντα ιατρού του Μάικλ Τζάκσον, ενόψει της προγραμματισμένης σειράς συναυλιών του τραγουδιστή στο Λονδίνο το 2009.
Από την πλευρά της, η εταιρεία παραγωγής AEG δηλώνει ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε ιστορικό χρήσης ναρκωτικών ουσιών, πολύ πριν αρχίσει η θεραπεία του υπό τον Κόνραντ Μέρρυ.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας TMZ.com, η AEG έχει αποζημιωθεί από ασφαλιστική εταιρεία για τη μη πραγματοποίηση των συναυλιών του Τζάκσον εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του. Έτσι, η οικογένεια απαιτεί από την εταιρεία παραγωγής το ποσό των 40 δισ. δολαρίων, με τα 10 δισ. να αφορούν την ψυχική οδύνη και τα υπόλοιπα τα υποτιθέμενα έσοδα που κέρδιζε η εταιρεία από τις συναυλίες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κόνραντ Μέρρυ καταδικάστηκε για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, κι έχει εκτίσει τα δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου