Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ



Είναι δύσκολο να βρεθεί ένα εντελώς φυσικό πρόσωπο και σώμα στο κόκκινο χαλί αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι σχεδόν όλοι στο Χόλιγουντ έχουν κάνει μια μικρή δουλειά πάνω τους - με διάφορους βαθμούς επιτυχίας.


Ελέγξτε αυτές τις διασημότητες με (φημολογούμενη) πλαστική χειρουργική. Μερικές δείχνουν πανέμορφες, και θα πρέπει να πιεστείτε αρκετά για να πείτε  ότι έχει δουλέψει νυστέρι, και άλλα, μάλλον ... θα πρέπει ακριβώς να δείτε μόνοι σας.
 

THE BEST: JENNIFER ANISTON

Από τις καλύτερες δουλειές που έχουν παρουσιαστεί είναι η μύτη της Aniston. Μπορείτε να δείτε το αρχικό τηςκαι την αλλαγή. Είναι μια λεπτή επέμβαση αδυνατίσματος κοντά στη γέφυρα της μύτης της, και φαίνεται τόσο φυσική που στοιχηματίζουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα δεν το είχαν προσέξει!
 
 

THE WORST: MELANIE GRIFFITH

Γιατί, μα γιατί το Χόλιγουντ πιστεύει ότι ένα τεράστιο άνω χείλος είναι σέξι; Σίγουρα μπορεί να είναι, όταν είναι πιο φυσικό (όπως πριν στην εικόνα της), αλλά εδώ φαίνεται μόνο απλωμένο και φρικιαστικό.
 
 

THE BEST: MEGAN FOX

Είναι μια γυναίκα που σαρώνει στους εφήβους και όχι μόνο, παντού - η Megan Fox δεν μοιάζει με αυτόν τον τρόπο φυσικά. Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ήταν κούκλα πριν, αλλά η νέα εμφάνιση της αιχμαλωτίζει το βλέμμα.


THE WORST: LIL' KIM

Ιερά γλυπτική! Γιατί Lil 'Kim νόμιζε ότι χρειάζεται να χαράξει εντελώς εκ νέου τη μύτη και τα μάγουλα της; Μοιάζει λίγο πολύ πλαστική τώρα, το οποίο είναι κρίμα δεδομένου ότι πριν η εμφάνιση της ήταν πιο φυσικά όμορφη (αν και εξακολουθεί να είναι ελαφρώς πειραγμένη).

THE BEST: ELLEN DEGENERES

Η πιθανή ανανέωση στο πρόσωπο και στα μάτια για την Ellen είναι μεγάλη επιτυχία - αρκετή για να κάνει το πρόσωπό της να φαίνεται ανανεωμένο, αλλά ακόμα αρκετά λεπτή που να δείχνει ότι δεν έχει γίνει κάποια επέμβαση.


THE WORST: LISA RINNA

Η Rinna πήγε από ένα όμορφο και παχουλό χαμόγελο σε μια σχεδόν οδυνηρή εμφάνιση γεμάτη εξογκώματα. Είχε πιθανώς πολλές επεμβάσεις, και το αποτέλεσμα είναι ένα αφύσικα λείο, κατεψυγμένο πρόσωπο, με παγωμένα χαρακτηριστικά.


THE BEST: ASHLEE SIMPSON-WENTZ

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την παλιά μύτη της, δεν υπάρχει τίποτα λάθος, επίσης, ούτε με τη νέα μύτη της Simpson. Εάν η μικρή αλλαγή την κάνει αισθάνεται πιο σίγουρη,τότε δεν έχει κανείς λόγο να φέρει αντίρρηση.


THE WORST: JOAN RIVERS

Η θρυλική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Rivers είναι απόδειξη ότι υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως η πάρα πολύ πλαστική χειρουργική. Έχει περάσει τα όρια  εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει κοιτάξει πίσω από τότε. Θα μπορούσαμε να περάσουμε ώρες καταγράφοντας  όλη τη δουλειά που έχει κάνει πάνω της, αλλά ποιος έχει το χρόνο;


THE WORST: DONATELLA VERSACE

Απο τις χειρότερες επεμβάσεις όλων των εποχών. Ποτέ δεν κατάλαβε κανείς γιατί τα πρησμένα και τραβηγμένα χείλια θεωρούνται, για πολλές κυρίες, σέξι ή ελκυστικά.Το αποτέλεσμα είναι απλά τραγικό και προκαλεί οίκτο και τρόμο. Ακόμα και ο Joker, στον Batman,δεν θα ήθελε τέτοια χείλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου