Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η συμβουλή του Αντώνη Ρέμου στον Νότη Σφακιανάκη:"Μαζέψου"!



Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο Αντώνης Ρέμος, σχολίασε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη..



«Διάβασα κάπου κατά λάθος κάποια λόγια που είπε ο Νοτης . Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα ….», ήταν το ιδιαίτερα αιχμηρό μήνυμα του Α. Ρέμου.

«Mαζέψου» λέει ο Αντώνης Ρέμος στο Νότη Σφακιανάκη - Φωτογραφία 2

Το Tweet αυτό, ήρθε λίγες ώρες μετά από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη περί Χριστιανισμού και υποκρισίας και μετά από το σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που τον δείχνει να χαιρετάει ναζιστικά.

«Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος», δήλωσε ο Ν. Σφακιανάκης.

Βέβαια, όπως έγινε αργότερα γνωστό, η πλευρά του κ. Σφακιανάκη ισχυρίζεται, πως ο ναζιστικός χαιρετισμός αποτελεί χλευασμό προς το ναζιστικό και φασιστικό ιδεώδες και όχι υποστήριξή του.

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου