Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ξεκίνησε η προπώληση για το Rockwave

image


Το Φεστιβάλ κλείνει φέτος 18 χρόνια ζωής



Σήμερα 9 Απριλίου ξεκινάει η προπώληση των τριήμερων εισιτηρίων για το φετινό Rockwave Festival, που θα πραγματοποιηθεί το Terra Vibe Park της Μαλακάσας στις 7,8 και 9 Ιουλίου. Το φεστιβάλ κλείνει φέτος 18 χρόνια ζωής και έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.
Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί μόνο τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν την 3η ημέρα του Φεστιβάλ. Συγκεκριμένα, στις δυο σκηνές Τerra και Vibe θα συμμετάσχουν τα εξής συγκροτήματα και καλλιτέχνες: Craig Walker, Opera Chaotique, Μonophonics, Dead Can Dance, Septicflesh, Chaostar, Acid Death και Tardive Dyskinesia.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Rockwave Festival που θα εμφανιστούν Έλληνες καλλιτέχνες και τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ. Για τους φανατικούς διατίθεται ειδικό εισιτήριο τριών ημερών στην τιμή των 65€ (γενική είσοδος) και 50€ για τους κατόχους κάρτας ανεργίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται διαμονή στο κάμπινγκ και θέση parking για όσο διαρκέσουν οι συναυλίες ενώ η αρχική τιμή του εισιτηρίου για την 3η μέρα του Φεστιβάλ είναι 28€.
Σημεία προπώλησης: Αθήνα -Ticket House (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς), Θεσσαλονίκη -Musicland (Μητροπόλεως 102). Για αγορές μέσω ίντερνετ ή αγορές με πιστωτική κάρτα, στις διευθύνσεις: www.ticketpro.gr - www.tickethouse.gr




athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου